“De Ceremonie” - Activatie en Ontgifting van de Pijnappelklier
Een 14 uur durende ceremonie en beleving om je pijnappelklier te BEVRIJDEN van gifstoffen, trauma's en beperkende overtuigingen die je ervan weerhouden je intuïtie en verborgen zintuigen te gebruiken.
 
 
 
 
 Datum: 22+23 Juni 2024
Locatie: Earth Smiles, Tiel 
Beste zoeker naar waarheid,
Als je de afgelopen jaren hebt geworsteld en geprobeerd je intuïtieve gaven te versterken, blijvende heling te vinden, contact te maken met je hogere gids of je doel in het leven te vinden…

Dan zul je elk woord op deze pagina willen lezen, want na vier decennia van onderzoek, experimenten en reizen over de hele wereld op zoek naar een onmiskenbare doorbraak in diepgaande, blijvende persoonlijke verandering…

heb ik eindelijk mijn heilige graal ontdekt.

Het antwoord staarde me al langer in het gezicht dan ik zou willen toegeven. 

Oude kennis en heilige rituelen die een gewoon en natuurlijk ingrediënt hebben getransformeerd in een krachtige katalysator die de sluier van de werkelijkheid wegtrekt…

En je eindelijk de waarheid over jouw doel op deze planeet laat zien.

Het gaat in tegen wat je zou verwachten... We denken dat persoonlijke groei lineair is, zoals het trainen van een spier…
Maar dat is het niet. Je hoort over mensen die 'wakker worden', maar als het jou overkomt, voelt het alsof je wakker bent geworden in een nare droom, niet de vrede en het begrip waar je naar op zoek was…
 

De deelnemers aan de Pineal Activatie Ceremonie zullen ontdekken..…
star
Divider Text
⭐️ De #1 reden waarom je geen echte vooruitgang hebt kunnen boeken in je groei en spirituele ontwikkeling, ondanks jaren, zelfs decennia van workshops, seminars of 'werken aan jezelf.’

⭐️ Hoe je je pijnappelklier kunt activeren en ontgiften om een brug te openen naar een waar begrip van jezelf, je doel en leiding van een hogere macht.

⭐️ Waarom echt spiritueel ontwaken vaak onmiddellijk en overweldigend is, als een schok voor je systeem, en hoe je het ontwakingsproces kunt beheersen…

⭐️ De contra-intuïtieve manier om spirituele groei op gang te brengen, die het gemakkelijker maakt om je ware zelf bijna onmiddellijk te omarmen.


De pijnappelklier wordt al duizenden jaren gezien als de poort naar spirituele groei en openbaringen. Oude beschavingen, mystici en spirituele leraren hebben lang gezinspeeld op het ongelooflijke potentieel ervan om verbinding te maken met hogere bronnen van leiding, wijsheid en diepe innerlijke waarheid.

Maar de trieste waarheid is dat voor de meeste mensen de Pijnappelklier volledig geblokkeerd en bijna volledig verzwakt is…


En dat is precies de reden waarom ik, na tientallen jaren van onderzoek en het bestuderen van ceremonies en methoden om de volledige kracht van de Pijnappelklier te herstellen, enthousiast ben om de Pijnappelklier Activatie Ceremonie aan te kondigen, een event waarvan de meeste mensen iets dergelijks nog nooit hebben meegemaakt.

Als je op zoek bent naar de waarheid, hongerig bent naar spirituele groei en je je bewustzijn wilt verhogen tot voorbij de 3D-realiteit waar zo velen in vastzitten…

Dan wil je De Ceremonie niet missen.
Niet veel mensen weten dit over mij…
Als dit onze eerste ontmoeting is, of zelfs als je me al een tijdje volgt, wil ik je graag vertellen hoe mijn persoonlijke worstelingen hebben geleid tot de creatie van De Ceremonie.
Ik ben Drs. Roy Martina, een toegewijde dienaar op het gebied van holistische geneeswijzen met meer dan vier decennia ervaring in het doorgronden van zowel conventionele als alternatieve geneeswijzen.. 

Het begon op een scharniermoment in mijn leven, waar ik op een kruispunt stond, worstelend met een onvervuld potentieel en een diepe, doordringende pijn die veel verder ging dan het lichamelijke

Tijdens deze periode van introspectie en zoektocht naar betekenis, ontmoette ik een patiënt wiens worstelingen die van mij weerspiegelden. Dit was niet alleen een weerspiegeling van lichamelijke symptomen, maar van een diepe emotionele en spirituele uitputting die we beiden deelden. 

Dit moment van diepe empathie en herkenning was voor mij een keerpunt, waardoor ik me realiseerde dat mijn ware roeping verder ging dan alleen het genezen van het lichaam en het voeden van de ziel.

De Reden Waarom Je Je Derde Oog Niet Hebt Kunnen Openen
Gestimuleerd door deze openbaring begon ik aan een verkenningsreis naar de enorme uitgestrektheid van holistische geneeswijzen. Dit pad leidde me naar de ontdekking van het ongelooflijke potentieel van de pijnappelklier, vaak aangeduid als de fysieke tegenhanger van het "derde oog." 

Deze kleine klier, diep in de hersenen genesteld, ontpopte zich als een portaal naar een diepere verbinding met het universele bewustzijn en ontsloot mysteries die zoekers al duizenden jaren intrigeren.

De meeste mensen hebben ontelbare uren gemediteerd en oefeningen gedaan om hun derde oog te 'openen', maar het mocht niet baten..

De waarheid is dat veel mensen hier niet in slagen omdat hun pijnappelklier inactief is.

De Kracht van de Pijnappelklier
Stel je je pijnappelklier voor als een slapend zaadje diep in je mind, met het potentieel om uit te groeien tot een boom met als hoogste blad je derde oog, klaar om zich te openen en je te verbinden met het uitgestrekte bewustzijn van het universum. 

De meeste mensen proberen hun derde oog te ontwaken door meditatie en oefeningen, maar hun pijnappelklier blijft inactief, als een zaadje dat nooit ontkiemt door gebrek aan zonlicht en water.

Je pijnappelklier activeren en je derde oog openen is als het koesteren van dit zaadje onder de juiste omstandigheden. Zonder de juiste zorg - licht, voeding en aandacht - blijft het zaadje slapend en blijft het derde oog gesloten, afgesneden van de kosmische wijsheid die het zoekt.. 

Stop met Mediteren - Begin met Ontwaken
Het ontwaken van het potentieel van de pijnappelklier betekende een belangrijke mijlpaal in mijn reis en versterkte mijn toewijding om holistische geneeswijzen te integreren in een allesomvattende benadering van welzijn. 

Deze reis leidde me naar het ontsluieren van de geheimen van de pijnappelklier, de poort naar spiritueel ontwaken en holistisch welzijn. Door mijn onderzoek, experimenten en persoonlijke transformatie heb ik een pad uitgestippeld dat de wijsheid van oude praktijken integreert met de innovaties van moderne holistische therapieën..

De waarheid waar ik naar ben gaan leven en die ik met jullie wil delen is dat heling en spirituele groei geen lineaire processen zijn. Diepgaande, transformerende ervaringen vereisen dat we verder kijken dan de oppervlakte en ons verbinden met onze ware essentie.

Als je, net als ik, een diep verlangen hebt gevoeld naar meer begrip, verbinding en waarheid, dan nodig ik je uit om met mij mee te gaan naar De Ceremonie.

Roy is echt de Meester. Wat hij me heeft geleerd is onbetaalbaar en ik ben hem eeuwig dankbaar. Roy werkte met mij aan mijn sabotagemechanismen, geldblokkades en hielp mij mijn Upper Limits te verhogen. Ik raad zijn trainingen ten zeerste aan.
Raphael Bexx
Music Producer & Sound Healing Artist
De Ceremonie - 9 Heilige Stappen naar een Nieuwe Frequentie van Liefde en Heling
Door de pijnappelklier te ontgiften en te trainen, maak je verbinding met je superkrachten, het deel van jou dat Goddelijk is en zijn licht wil laten schijnen op deze planeet. Je hebt zoveel te geven zodra je je existentiële angsten overwint om authentiek te zijn.
1. De Opening - Cacao, Blue Lotus & QuantumDrops
We beginnen met een hartverwarmende ceremonie die de kalmerende warmte van Cacao, de heilige essentie van Blauwe Lotus en de transformerende kracht van de Pineal Tuning QuantumDrops combineert. 

Deze melange is ontworpen om je hart te openen, zodat je dieper van jezelf kunt houden en contact kunt maken met je onverschrokken, authentieke zelf. Het vormt de basis voor een reis van zelfontdekking en empowerment.
2. De Ademhaling
De Ademhaling omvat diepgaande en speciale ademhalingsoefeningen verspreid over twee dagen om je diep te verbinden met je voorouders. Deze verbinding vergemakkelijkt het loslaten van karma, vloeken, geërfde tegenslagen en al het lijden dat in je DNA is gecodeerd.  Door middel van bewust ademwerk begin je aan een reis van bevrijding en reiniging, waarbij je loskomt van de voorouderlijke patronen die je hebben tegengehouden en die wegen openen naar heling en vernieuwing.
3. De Merkaba Upgrade
Je gaat op een spirituele reis om je Merkaba te activeren en te versterken, het goddelijke lichtvoertuig dat door de verlichten wordt gebruikt om verbinding te maken met de hogere sferen. Deze upgrade stelt je in staat om door verschillende dimensies van bewustzijn te navigeren, waardoor je spirituele groei en begrip toeneemt.
4. Karmische Bevrijding
Je zult jezelf bevrijden van de ketenen van karma uit het verleden. Door middel van krachtige karmische onthechting- en verbrandingsrituelen en gerichte intenties zul je oude patronen en negatieve banden loslaten, waardoor het pad wordt vrijgemaakt voor een nieuw begin en de realisatie van je hoogste potentieel.
5. Quantum Reizen
Deze begeleide reizen stellen je in staat om in contact te komen met de krachtigste versie van jezelf. Het is een verkenningstocht die is ontworpen om de 'super'-delen in jezelf te ontdekken en te activeren die zijn blijven sluimeren als gevolg van maatschappelijke programmering en onderbenutting. Je zult ontdekken hoe je los kunt komen van beperkende overtuigingen en hoe je de buitengewone vermogens kunt laten ontwaken die op je wachten om je naar een leven met meer voldoening en een groter doel te leiden.
6. Ego Bevrijding
Je ondergaat een proces om egoïstische barrières te slechten, waardoor je kwetsbaarheid en moed kunt omarmen en vanuit authenticiteit en onbevreesdheid kunt leven. Deze bevrijding gaat over het loslaten van beperkingen en het herkennen en koesteren van je inherente capaciteiten om te creëren, te inspireren en te leiden met je hart.
7. Je Goddelijke Vonk Aanvaarden
Je zult de goddelijke vonk in jezelf herkennen en omarmen door middel van een gespecialiseerd verbindingsritueel. Deze stap is een viering van je unieke spirituele essentie, die je in staat stelt om je goddelijkheid volledig te accepteren en tot uitdrukking te brengen en je licht uit te stralen in de wereld.
8. Trauma Helen
Je wordt begeleid om diepgewortelde trauma's te helen en emotionele wonden los te laten door middel van de krachtige oefeningen van zingen en tappen op specifieke punten. Dit transformatieve proces helpt je ook om je los te koppelen van het collectieve lijden dat heerst in de denkwijze van de "oude wereld". Door deze oefeningen te omarmen, creëer je ruimte voor nieuwe overtuigingen die geworteld zijn in licht en vrede, en maak je de weg vrij om je te verbinden met de harmonieuze frequenties van de "nieuwe wereld"
9. Je Trillingsfrequenties Verhogen
Gedurende De Ceremonie en door middel van trillingsverhoging, klankhealing en energetische oefeningen zul je je spirit verhogen om te resoneren met de hoogste frequenties van het universum, waardoor je positieve ervaringen aantrekt en je verlangens manifesteert. 

Je zult De Ceremonie verlaten met een hogere trillingsfrequentie, afgestemd op liefde, vreugde en overvloed.
Als deze 9 stappen je aanspreken, dan nodig ik je uit om mee te gaan naar De Ceremonie.
De Ceremonie: Alchemie van Ontwaken
Door het heilige samenspel van Blauwe Lotus, Cacao en Pineal Tuning QuantumDrops word je uitgenodigd voor een diepe duik van hart-openende en bewustzijnsverruimende ervaringen.

Cacao: De Hart Opener
Cacao is het basiselement in deze alchemistische melange, dat bekend staat om het ontsluiten van de diepste kamers van het hart. Dit heilige ingrediënt, dat door oude culturen wordt vereerd om zijn spirituele eigenschappen, katalyseert emotionele genezing en bevordert een gevoel van welzijn en onderlinge verbondenheid. Het stelt je in staat om je open te stellen voor het geven en ontvangen van liefde en legt de basis voor diepgaande emotionele en spirituele groei.

Blue Lotus: De Bewustzijnsverruimer
De toevoeging van Blauwe Lotus voegt een laag spirituele diepte toe, met zijn subtiele psychoactieve eigenschappen die de geest kunnen verheffen naar hogere bewustzijnstoestanden. Deze oeroude bloem werkt synergetisch met Cacao, waardoor de meditatieve ervaring wordt versterkt en de ontvangst van inzichten en visioenen wordt vergemakkelijkt. Blauwe Lotus helpt bij de innerlijke reis, maakt dromen levendiger en bevordert een staat van serene alertheid. 

Pineal Tuning QuantumDrops: De Activator van het Derde Oog 
Een flesje Pineal Tuning QuantumDrops is inbegrepen bij je ticket en richt zich op het activeren van de pijnappelklier. Het is cruciaal voor het bereiken van een verhoogde staat van bewustzijn en spiritueel ontwaken.. 

Je pijnappelklier wordt gewekt door de QuantumDrops, waardoor het volledige potentieel wordt ontsloten en een directe poort wordt geopend naar het Quantum Veld van oneindige mogelijkheden.

Een geweldig weekend! Wat een energie, kracht en innerlijke verandering!
Maud Overeem
Nederlands
Na De Ceremonie kom je tevoorschijn met een open hart, klaar om overvloed en liefde te omarmen. 
Vrij van de beperkingen van je ego, verbonden met je authentieke zelf en bekrachtigd door de beste versie van jezelf. Ga met ons mee op een transformerende 2-daagse reis met QuantumDrops en stap in het leven dat je bedoeld was te leven—vol van doelgerichtheid, kracht en een diepe verbinding met het goddelijke.

Je standaard Ceremonie ticket bevat 14 uur verspreid over 2 dagen van speciale oefeningen en quantum reizen, unieke rituelen, een uitzonderlijke ceremonie, en een flesje Pineal (Gland) Tuning QuantumDrops (t.w.v. €81,95,-),
allemaal voor de prijs van 399 euro (excl. BTW)). 

Als je gebruik maakt van de vroegboekkorting en je nu aanmeldt, dan kan je voor 299 euro (excl. BTW) deelnemen


Let op: Je kan tot 15 mei gebruik maken van de vroegboekkorting!! 
Bestel Je Tickets voor De Ceremonie.
Herstel en Activeer Jouw Pijnappelklier
 Ticket Prijs:
nu van €399,
€299
excl. BTW

Let op: De vroegboekkorting is geldig tot 1 mei!!  
Verlengd tot 15 mei.
Toegang tot De Ceremonie

 🗓️ Dag 1 - 22 juni: 10.00-17.00u
🗓️ Dag 2 - 23 juni: 10.00-17.00u 

Inclusief
👉 Pineal (Gland) Tuning QuantumDrops fles (t.w.v. €81,95,-)
👉 Bonus Quantum Reis Meditatie
👉 Koffie & Thee
Let op: Lunch is niet bij de prijs inbegrepen. Het is mogelijk om deze zelf mee te nemen en ter plekke te consumeren of om deze via een cateraar voorafgaand aan het event te bestellen. 
De seminars van Roy zijn zo geweldig en lanceren je echt als een raket richting je (onmogelijke) doelen!!!
Rasmus Crab
Belgium
Wat gebeurt na je bestelling?
Nadat je de transformerende stap hebt genomen om te bestellen, begin je aan een opwindend pad naar spiritueel ontwaken en persoonlijke groei. Dit is wat je kunt verwachten tijdens en na het bestelproces:

1. Orderbevestiging:
Onmiddellijk na het plaatsen van je bestelling ontvang je een e-mailbevestiging met een beschrijving van je aankoop. Dit dient als je eerste toegangspoort tot de transformerende ervaringen die op je wachten.

2. Voorbereiding op De Ceremonie:
Voorafgaand aan De Ceremonie ontvang je de Quantum Reis meditatie. Deze is ter voorbereiding op De Ceremonie zodat je maximaal kunt profiteren van de Blauwe Lotus, Cacao en Pineal Tuning QuantumDrops.

3. Je Heilige Gereedschap:
Je heilige hulpmiddelen voor de reis - Blauwe Lotus, Cacao & Pineal (Gland) Tuning QuantumDrops - zullen op je wachten op locatie. 

4. De Reis voortzetten:
De Ceremonie is nog maar het begin. Je hebt de mogelijkheid om je beoefening te verdiepen door middel van geavanceerde workshops, retraites en aanvullende middelen die zijn afgestemd op jouw spirituele reis.

5. Persoonlijke Groei en Transformatie:
In de dagen en weken na De Ceremonie kun je diepgaande verschuivingen opmerken in je bewustzijn, intuïtie en algehele gevoel van welzijn. Deze veranderingen zijn markeringen van je spirituele groei en het begin van een diepere verbinding met het universum.

Je reis met ons is een continu pad van ontdekking, groei en transformatie. We zijn er om je bij elke stap te ondersteunen en je de hulpmiddelen en begeleiding te geven die je nodig hebt om de diepten van je spirituele essentie te verkennen en je volledige potentieel te ontsluiten. 

Welkom bij je nieuwe begin!

star
Divider Text
Veelgestelde Vragen:

QuantumDrops zijn meer dan alleen CBD-olie; het is een symfonie van frequenties, geharmoniseerd met de wijsheid van meridianen, chakra's en het aangeboren regeneratieve potentieel van ons lichaam. De essentie van QuantumDrops is het katalyseren van je reis naar een staat van welzijn die verder gaat dan alleen je fysieke gezondheid - het raakt je energie, je emoties en je zielenreis. Het staat als een testament voor de voortdurende evolutie van de geneeskunde en mijn niet aflatende toewijding om jou uit te rusten met hulpmiddelen die je in staat stellen om te gedijen.

De Ceremonie bevat 14 uur verspreid over 2 dagen van speciale oefeningen en quantum reizen, unieke rituelen, sharing, diepgaande sessies en meer.

Blauwe Lotus is een waterlelie die al sinds de Oude Egyptenaren bekend is. Destijds werd de plant vanwege haar stimulerende en lustopwekkende eigenschappen gebruikt in spirituele rituelen. Ook nu gebruiken mensen haar nog steeds overal ter wereld.
De toevoeging van Blauwe Lotus, met zijn subtiele psychoactieve eigenschappen die de geest kunnen verheffen naar hogere bewustzijnstoestanden, voegt een laag spirituele diepte toe. Deze oeroude bloem werkt synergetisch met Cacao, waardoor de meditatieve ervaring wordt versterkt en de ontvangst van inzichten en visioenen wordt vergemakkelijkt. Blauwe Lotus helpt bij de innerlijke reis, maakt dromen levendiger en bevordert een staat van serene alertheid

Cacao Ceremonies bestaan al duizenden jaren, helemaal terug naar Maya- en Azteekse tradities in Midden- en Zuid-Amerika, en worden gebruikt voor spirituele, medicinale en ceremoniële doeleinden voor innerlijk ontwaken en creatieve begeleiding. Zo wordt pure cacao gebruikt als een hart openende remedie voor mensen om veilig te ontwaken, maar ook voor openbaring en om innerlijke genezing te ervaren.

Ervaring is helemaal niet noodzakelijk. We werken in een kleine groep waar je persoonlijke aandacht krijgt en begeleid wordt.

Accommodatie en lunch zijn niet bij de prijs inbegrepen. Het is mogelijk om zelf je lunch mee te nemen en ter plekke te consumeren of om deze via een cateraar voorafgaand aan het event te bestellen.Koffie en thee zijn wel inbegrepen.

De Ceremonie bevindt zich in Tiel.
Adres:
Earth Smiles
Zuiderhavenweg 6,
4004 JJ Tiel, Nederland

[bot_catcher]